Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Quartararo najhitrejši
VN Aragonije - 3.Trening
Quartararo najhitrejši
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
11.09.2021 10:56

Jutranji trening razreda MotoGP zaznamovale predvsem izjemno majhne razlike.

Matic Kovačič

Na tretjem prostem treningu razreda MotoGP, ki je potekal v sončnih, a hladnejših pogojih, je bil s časom 1:46.926 najhitrejši tovarniški dirkač Yamahe Fabio Quartararo, ki je le za 26 tisočink uspel ugnati Aleixa Espargaroja na Aprilii, ki je tako končal kot drugi, na tretje mesto pa se je z zaostankom 56 tisočink za vodilnim uvrstil Joan Mir na Suzukiju.

Le dve tisočinki za Špancem je na četrtem mestu končal hitrejši od tovarniških dirkačev Ducatija Francesco Bagnaia, tik za njim pa se je na peto mesto uvrstil njegov moštveni kolega Jack Miller z zaostankom 0.133 sekunde za vodilnim, prvo šesterico pa je z zaostankom 0.194 sekunde zaključil Jorge Martin.

Z zaostankom 0.208 sekunde se je na sedmo mesto uvrstil Pol Espargaro, kar je bilo 51 tisočink hitreje od njegovega moštvenega kolega Marca Marqueza, ki mu je še hitrejši krog preprečil padec v štirinajstem ovinku v zadnjem poskusu. Takaaki Nakagami se je z zaostankom 0.330 sekunde za Quartararom uvrstil na končno deveto mesto, deseterico pa je z zaostankom treh desetink in pol zaključil Enea Bastianini.

Tako bomo v prvi kvalifikacijski skupini videli imena kot so Johann Zarco, Cal Crutchlow, Miguel Oliveira, Alex Rins, Valentino Rossi, Alex Marquez, Maverick Vinales, Brad Binder, Iker Lecuona, Luca Marini, Danilo Petrucci in Jake Dixon. Vseh 22 dirkačev pa se je na tretjem prostem treningu razvrstilo v 1.4 sekunde.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija