Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Oncu do tretjega pola v sezoni
Moto3 Misano - Kvalifikacije
Oncu do tretjega pola v sezoni
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
03.09.2022 13:57

Po Portimau in Mugellu bo turški dirkač ekipe Tech3 tudi v Misanu začel iz prvega mesta.

Matic Kovačič

Na kvalifikacijah razreda Moto3 pred nedeljsko 23 krogov dolgo dirko se je najbolje znašel turški dirkač Deniz Oncu, ki ga na poti proti prvemu mestu nista zmotila niti rahel dež kot tudi ne bolečine v desnem ramenu. V prvo štartno vrsto sta se uspela uvrstiti še Španec Dani Holgado in brazilski dirkač Diogo Moreira.

Moreirin moštveni kolega Ryusei Yamanaka se je uspel uvrstiti na začetek druge štartne vrste, od koder bosta dirko pričela tudi španska dirkača Izan Guevara in Carlos Tatay. Dennis Foggia je bil s sedmim mestom najboljši Hondin dirkač, v tretji štartni vrsti pa bo ob začetku dirke imel družbo veteranov razreda Moto3 Johna McPheeja in Andree Migna.

Iz četrte štartne vrste bodo dirko pričeli španska dirkača Adrian Fernandez in Jaume Masia ter italijanski dirkač Stefano Nepa, iz pete pa Sergio Garcia, Riccardo Rossi in David Munoz. Iz šeste vrste, zadnje ki jo določa Q2, se bodo v dirko pognali japonska dirkača Tatsuki Suzuki in Ayumu Sasaki ter mladi francoski dirkač Lorenzo Fellon.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija