Zarco prepričljivo najhitrejši Zarco prepričljivo najhitrejši VN Emilije-Romanje: 1. Trening
22.10.2021 11:20 Matic Kovačič

Izkušeni dirkač iz ekipe Pramac Ducati blestel na razmočeni italijanski stezi.

V hladnih in zelo mokrih razmerah, ki so pričakale dirkače razreda MotoGP na dirkališču v Misanu, se je najbolje znašel Francoz Johann Zarco, ki je bil s časom 1:42.374 več kot 1.4 sekunde hitrejši od konkurence. Marc Marquez je prvi trening končal na drugem mestu, tretji pa je bil Ducatijev tovarniški dirkač Jack Miller.

Tik za Millerjem se je na končno četrto mesto uvrsti drugi dirkač ekipe Pramac Jorge Martin, v zadnjih trenutkih treninga se je na peto mesto prebil Yamahin tovarniški dirkač Franco Morbidelli, na šestem mestu pa je kljub padcu tri minute pred koncem zaključil drugi tovarniški Ducatijev dirkač Francesco Bagnaia.

Tekom treninga večkrat vodilni Miguel Oliveira je na koncu zaključil kot sedmi, tik za njim pa sta se zvrstila oba dirkača ekipe Tech3, saj sta bila Danilo Petrucci na koncu osmi, Iker Lecuona pa deveti. Deseterico je zaključil Joan Mir na Suzukiju.

Omeniti velja še predstavi Valentina Rossija, ki je zadnji domači vikend v karieri začel s dvanajstim mestom, in vodilnega v skupnem seštevku Fabia Quartarara, ki se v danih razmerah ni znašel najbolje in trening zaključil na osemnajstem mestu.

Deli to novico...

Obveščanje

Prijavite se na naše novice, da boste sproti obveščeni o vsem, kar in ko se bo zgodilo v svetu dirkanja na 2 kolesih.

Brvo! Dodani ste na naš mailing.
Zadnji Tweeti
Portali
Sledi nam