Motosport
Marc Marquez je do zadnjega ovinka bil boj s Fabiom Quartararojem in z zmago potrdil šesti naslov prvaka v kraljevem razredu, skupno osmi.
Na sedežu AMZS v Ljubljani se je predstavila slovenska motokros reprezentanca, ki bo Slovenijo zastopala na Pokalu narodov konec meseca na Nizozemskem.
Svetovni prvak je na VN San Marina v zadnjih ovinkih odločil boj za zmago.
Mladi Francoz še enkrat več dokazuje, da ima v sebi izjemen talent.
MotoGP je razkril koledar za prihodnje leto, ki bo imel kar 20 dirk.
Joan Mir bo po Avstriji izpustil tudi VN Velike Britanije.
Slovenska motokros reprezentanca je na Pokalu narodov, ki tradicionalno zaokroža sezono svetovnega prvenstva, zasedla 13. mesto.
Drugi trening je minil v znamenju treh Yamah. Vinales je končal pet stotink pred Rossijem in še enkrat toliko pred Quartararojem.
Vinales je osvojil najboljši štartni položaj, presenetljivi drugi je Pol Espargaro s KTM-om, spet ja se je iskrilo med Rossijem in Marquezom.
Slovenski motokros as Tim Gajser je imel na predzadnji dirki sezone za svetovno prvenstvo obilo smole. Padci, k sreči brez poškodb, so ga stali boja za najvišja mesta na Veliki nagradi Turčije.
VN Velike Britanije v Silverstonu se je končala podobno kot prejšnja – Marc Marquez je spet izgubil zmago v zadnjem ovinku.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija