Motosport
Fabio Quartararo je najbolje začel tudi zadnjo dirko sezone in na prvem treningu za 57 tisočink prehitel Jacka Millerja.
Španec pri Hondi je za danes ob treh sklical posebno tiskovno konferenco, ki se je bo udeležil tudi šef Dorne, Carmelo Ezpeleta.
Fabio Quartararo je rekord steze v Sepangu spustil pod 1:59.
Potem, ko je na FP4 pri 300 km/h v prvem ovinku po tleh treščil Miguel Oliveira, so vodilni zaradi hudega vetra prekinili dogajanje, kvalifikacije pa bodo izvedli v nedeljo.
Marc Marquez je do zadnjega ovinka bil boj s Fabiom Quartararojem in z zmago potrdil šesti naslov prvaka v kraljevem razredu, skupno osmi.
Na sedežu AMZS v Ljubljani se je predstavila slovenska motokros reprezentanca, ki bo Slovenijo zastopala na Pokalu narodov konec meseca na Nizozemskem.
Ob včerajšnji napovedi slovesa Jorgeja Lorenza je bilo kar nekaj rosnih oči videti tudi med dirkači. Tudi Valentino Rossi o JL99 zna povedati lepe reči.
Maverick Vinales je vodil celotno dirko v Maleziji in zmagal pred Marquezom in Doviziosom.
Na prvem treningu je Francoz postavil tudi rekord kroga.
Novi svetovni prvak svojo nepremagljivost nadaljuje tudi na Japonskem. Osvojil je novo zmago pred Quartararojem in Doviziosom.
Slovenska motokros reprezentanca je na Pokalu narodov, ki tradicionalno zaokroža sezono svetovnega prvenstva, zasedla 13. mesto.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija