Motokros
Tim Gajser, svetovni prvak v elitnem razredu svetovnega motokrosa in vodilni v letošnjem seštevku svetovnega prvenstva, je v prvi vožnji velike nagrade Latvije v Kegumsu zasedel 14. mesto, kar je njegova najslabša uvrstitev v sezoni.
Tim Gajser je na četrti postaji svetovnega prvenstva v elitnem razredu MXGP zmagal, potem ko je dobil obe vožnji.
Motokrosisti so v Indoneziji tekmovali na drugi dirki za svetovno prvenstvo, na kateri so zaradi izredno zahtevnih razmer in povsem uničene proge odpeljali le prvo vožnjo.
Začetek nove sezone se je odlično začel za našega svetovnega prvaka.
Svetovni prvak se vrača domov. Tima Gajserja danes čaka veličasten sprejem pred dvorcem Štatenberg v domačih Makolah.
Slovenski šampion je odločitev o naslovu svetovnega prvaka prestavil v Ameriko.
Motokrosisti elitne kategorije svetovnega prvenstva MXGP so minuli vikend tekmovali na Nizozemskem na dirki za veliko nagrado Evrope. Tim Gajser je bil peti in v seštevku svetovnega prvenstva še naprej vodi, Klemen Gerčar in Peter Irt pa sta ostala brez točk. Valkenswaard za Gajserja tako še naprej ostaja neosvojljiv.
Tim Gajser je na četrti postaji svetovnega prvenstva v elitnem razredu MXGP prepričljivo dobil prvo vožnjo v mehiškem Leonu.
Svetovni prvak v motokrosu Tim Gajser je sezono 2017 začel z drugim mestom.
Najboljši motokrosisti na svetu so v pričakovanju prve dirke sezone svetovnega prvenstva MXGP, ki bo v soboto v Katarju.
otokrosisti so v Združenih državah Amerike sklenili sezono svetovnega prvenstva. Tim Gajser, ki je že pred tednom dni osvojil naslov svetovnega prvaka v elitni kategoriji MXGP, je na zadnji dirki sezone osvojil tretje mesto.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija