Motokros
Motokrosist Tim Gajser je bil odličen tretji na dirki svetovnega prvenstva MXGP na Portugalskem.
Tim Gajser je v Valenciji pokazal, da je še vedno tisti pravi - dobil je kvalifikacije, za njim sta se uvrstila Fevbre in Paulin.
Tim Gajser je na dirki v Mantovi v sklopu priprav na novo sezono MXGP doživel hudo nesrečo.
Gajser je predzadnjo dirko sezone na zahtevnem terenu, na umetni mivkasti progi na dirkališču v Assnu, začel s sobotnim drugim kvalifikacijskim dosežkom in najhitrejšim časom na današnjem ogrevanju.
Motokrosisti bodo v nedeljo tekmovali na Floridi, ki je v letošnjem koledarju edina dirka za svetovno prvenstvo v Združenih državah Amerike.
Švica je gostila petnajsto dirko svetovnega prvenstva v motokrosu, ki je slovenskemu motokrosu prinesla nov uspeh.
Jeffrey Herlings je zmagovalec četrte dirke svetovnega prvenstva v motokrosu, ki jo je gostil italijanski Trentino. Nizozemec je letos na štirih dirkah zmagal že trikrat in vodi tudi v skupnem seštevku svetovnega prvenstva v kategoriji MXGP. Tim Gajser je bil sedmi, Klemen Gerčar sedemindvajseti.
Tim Gajser in Klemen Gerčar sta se na Nizozemskem na drugi dirki sezone svetovnega prvenstva v motokrosu priključila konkurentom v elitni kategoriji MXGP. Gajser se je uspešno vrnil po poškodbi čeljusti in dirko zaključil na devetem mestu, Gerčar je bil na svoji prvi dirki letos dvaintrideseti.
Franciji se je končala sezona svetovnega prvenstva v motokrosu.
V Assnu na Nizozemskem bo v nedeljo predzadnja dirka svetovnega prvenstva v motokrosu.
Tim Gajser je na dirki svetovnega prvenstva v motokrosu na Švedskem zmagal s predstavo, kakršnih smo bili od aktualnega svetovnega prvaka v elitni kategoriji vajeni pred letošnjo poškodbo.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija