Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Motokros
MXGP - Nemčija20.05.2018
Gajser končno sestavil dve dobri vožnji
Tim Gajser je na deveti dirki za svetovno prvenstvo MXGP v motokrosu v Nemčiji prikazal najboljšo letošnjo predstavo in dosegel svoj najboljši rezultat, drugo mesto. Klemen Gerčar je bil trideseti. Že šestič je zmagal izjemni Nizozemec Jeffrey Herlings.
MXGP - Litva14.05.2018
Tim Gajser znova peti
V Latviji so motokrosisti tekmovali na sedmi dirki za svetovno prvenstvo MXGP v motokrosu. Tim Gajser je bil peti, Klemen Gerčar osemindvajseti. Še petič letos je zmagal Nizozemec Jeffrey Herlings.
MXGP Portugalska19.04.2018
Tim Gajser prvič letos na stopničkah
Motokrosist Tim Gajser je bil odličen tretji na dirki svetovnega prvenstva MXGP na Portugalskem.
MXGP - Italija08.04.2018
Tim Gajser s pomočjo navijačev do sedmega mesta
Jeffrey Herlings je zmagovalec četrte dirke svetovnega prvenstva v motokrosu, ki jo je gostil italijanski Trentino. Nizozemec je letos na štirih dirkah zmagal že trikrat in vodi tudi v skupnem seštevku svetovnega prvenstva v kategoriji MXGP. Tim Gajser je bil sedmi, Klemen Gerčar sedemindvajseti.
MXGP Valencia25.03.2018
Tim Gajser se počasi vzpenja
V Španiji so motokrosisti tekmovali na tretji dirki svetovnega prvenstva MXGP v motokrosu. Tim Gajser po poškodbi počasi stopnjuje formo, osvojil je šesto mesto. Klemen Gerčar je bil trideseti.
MXGP Valencia24.03.2018
Gajser dobil kvalifikacije
Tim Gajser je v Valenciji pokazal, da je še vedno tisti pravi - dobil je kvalifikacije, za njim sta se uvrstila Fevbre in Paulin.
VN Evrope18.03.2018
Tim Gajser po vrnitvi med deseterico
Tim Gajser in Klemen Gerčar sta se na Nizozemskem na drugi dirki sezone svetovnega prvenstva v motokrosu priključila konkurentom v elitni kategoriji MXGP. Gajser se je uspešno vrnil po poškodbi čeljusti in dirko zaključil na devetem mestu, Gerčar je bil na svoji prvi dirki letos dvaintrideseti.
20.02.2018
Gajser že doma
Tim Gajser je v nedeljo ob hudem padcu utrpel dvojni zlom čeljusti. Še isti dan je bil operiran v bolnišnici v Mantovi, včeraj pa so ga na nadaljnje zdravljenje z reševalnim vozilom prepeljali v UKC Maribor.
Mantova18.02.2018
Huda nesreča Gajserja
Tim Gajser je na dirki v Mantovi v sklopu priprav na novo sezono MXGP doživel hudo nesrečo.
MXGP Francija17.09.2017
Gajser za konec sezone drugi, Irt pri točkah
Franciji se je končala sezona svetovnega prvenstva v motokrosu.
13.09.2017
Misano z rekordom
Med dirkaškim vikendom je bilo v Misanu zabeleženih kar 140 padcev, kar je novi record.
MXGP Nizozemska10.09.2017
Gajser po padcu odstopil v prvi vožnji
Gajser je predzadnjo dirko sezone na zahtevnem terenu, na umetni mivkasti progi na dirkališču v Assnu, začel s sobotnim drugim kvalifikacijskim dosežkom in najhitrejšim časom na današnjem ogrevanju.
MXGP Nizozemska07.09.2017
Na Nizozemskem bo dirkal tudi selektor
V Assnu na Nizozemskem bo v nedeljo predzadnja dirka svetovnega prvenstva v motokrosu.
MXGP ZDA05.09.2017
Tim Gajser v Ameriki tik za stopničkami
Tim Gajser je bil na dirki svetovnega prvenstva na Floridi uvrščen tik za zmagovalnimi stopničkami, v seštevku dirke je osvojil četrto mesto. Zmagal je Nizozemec Jeffrey Herlings.
MXGP ZDA31.08.2017
Tim Gajser bo v nedeljo užival
Motokrosisti bodo v nedeljo tekmovali na Floridi, ki je v letošnjem koledarju edina dirka za svetovno prvenstvo v Združenih državah Amerike.
MXGP Švedska21.08.2017
Tim Gajser zmagal na Švedskem
Tim Gajser je na dirki svetovnega prvenstva v motokrosu na Švedskem zmagal s predstavo, kakršnih smo bili od aktualnega svetovnega prvaka v elitni kategoriji vajeni pred letošnjo poškodbo.
MXGP Švedska18.08.2017
Motokrosisti na Švedskem z veliko optimizma
Motokrosisti počasi zaključujejo letošnjo sezono svetovnega prvenstva. ÄŒakajo jih le še štiri dirke. Naslednja bo že ta vikend na Švedskem, kjer bodo tudi Tim Gajser, Peter Irt in Jernej Irt.
MXGP Švica13.08.2017
Do točk prvič trije slovenski motokrosisti
Švica je gostila petnajsto dirko svetovnega prvenstva v motokrosu, ki je slovenskemu motokrosu prinesla nov uspeh.
MXGP Švica11.08.2017
V Švici znova močnejša slovenska zasedba
Švica bo ta vikend že petnajsta postaja za motokrosiste, ki tekmujejo v svetovnem prvenstvu. V kategoriji MXGP bo slovenska zasedba spet močnejša, točke bodo v Švici lovili trije tekmovalci: Tim Gajser, Peter Irt in Jernej Irt.
MXGP Belgija06.08.2017
Tim Gajser na belgijski mivki izven deseterice
Tim Gajser je na štirinajsti dirki svetovnega prvenstva v motokrosu, v Belgiji, v elitni kategoriji MXGP osvojil enajsto mesto.
MXGP Portugalska02.07.2017
Tim Gajser vse boljši, tokrat šesti
Karavana svetovnega motokrosa je minuli vikend tekmovala na dvanajsti dirki, ki jo je gostila Agueda na Portugalskem. Tim Gajser se po poškodbi počasi vrača v staro formo, v elitni kategoriji MXGP je osvojil šesto mesto.
MXGP Portugalska01.07.2017
Gajser na kvalifikacijah peti
Tim Gajser bo jutrišnjo dirko začel s petega izhodišča, kvalifikacije je dobil Litovec Arminas Jasikonis.
MXGP Portugalska30.06.2017
Motokrosisti se bodo pomerili na Portugalskem
V Aguedi na Portugalskem bo ta vikend že dvanajsta dirka za svetovno prvenstvo v motokrosu, na kateri bo Slovenijo v elitni kategoriji MXGP zastopal samo Tim Gajser.
MXGP 25.06.2017
Tim Gajser deseti v Italiji
Antonio Cairoli je zmagovalec enajste dirke za svetovno prvenstvo v motokrosu, ki je bila minuli vikend v Italiji.
3 / 5
© Copyright 1999-2022 Avtomanija