Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Motokros
MXGP - Italija18.08.2019
Tim Gajser svetovni prvak v razredu MXGP
Tim Gajser je na dirki v Imoli potrdil, da je v letu 2019 najboljši motokrosist sveta v razredu MXGP. Na Veliki nagradi Italije je v prvi vožnji osvojil peto mesto, kar je zadostovalo, da si je tretjič v karieri privozil prestižni naslov svetovnega prvaka.
MXGP - Belgija04.08.2019
Gajzer z novo zmago na pragu naslova
Tim Gajser je z zmago na Veliki nagradi Belgije naredil nov velikanski korak k drugemu naslovu svetovnega prvaka v razredu MXGP. V skupnem seštevku točkovanja je prednost pred tekmeci povečal na 187 točk in lahko že na naslednji dirki v Imoli pride do prestižnega naslova najboljšega motokrosista na svetu v razredu MXGP.
MXGP - ÄŒeška29.07.2019
Gajser na ÄŒeškem drugi
Tim Gajser je na Veliki nagradi ÄŒeške osvojil drugo mesto. V skupnem seštevku točkovanja za naslov svetovnega prvaka v razredu MXGP je povečal na 177 točk.
MXGP - VN Azije14.07.2019
Sedma zaporedna zmaga za Gajserja
Tim Gajser ne popušča in suvereno drvi k naslovu svetovnega prvaka v razredu MXGP. Na dirki za Veliko nagrado Azije je zmagal že sedmič zapored in njegova prednost pred prvim zasledovalcem šest dirk pred koncem znaša že velikih 173 točk.
MXGP - Indonezija07.07.2019
Tim Gajser še šestič zapored zmagal
Tim Gajser je na enajsti dirki sezone svetovnega prvenstva MXGP vknjižil še šesto zaporedno zmago in se je utrdil v vodstvu skupnega seštevka ter tako storil še korak bliže naslovu svetovnega prvaka.
MXGP - Nemčija23.06.2019
Gajser tudi v Nemčiji brez konkurence
Tim Gajser je na deseti letošnji dirki za svetovno prvenstvo v motokrosu v razredu MXGP v Nemčiji zmagal že petič zapored in prednost v skupnem seštevku pred drugouvrščenim Antoniem Cairolijem povečal na 83 točk.
MXGP - Rusija10.06.2019
Gajser v Rusiji do tretje zaporedne zmage in vodstva v svetovnem prvenstvu
Tim Gajser je današnjo dirko za Veliko nagrado Rusije zaključil kot veliki zmagovalec in prevzel vodstvo v skupnem seštevku svetovnega prvenstva.
MXBP - Lombardija12.05.2019
Tim Gajser prvič letos brez zmagovalnega odra
Naš najboljši motokrosist Tim Gajser si danes na peti dirki sezone v svetovnem prvenstvu v motokrosu v razredu MXGP za Veliko nagrado Lombardije v Mantovi kljub veliki borbenosti ni uspel privoziti pete zaporedne uvrstitve na zmagovalni oder.
MXGP - Trentino07.04.2019
Gajser pometel s konkurenco
Tim Gajser je ob bučni podpori slovenskih navijačev zmagal na dirki za svetovno prvenstvo v motokrosu v razredu MXGP za Veliko nagrado Trentina v Pietramurati in si tako na četrti dirki sezone privozil še četrto uvrstitev na zmagovalni oder.
MXGP - Nizozemska31.03.2019
Gajser tretjič zapored na zmagovalnem odru
Na tretji letošnji dirki Tim Gajser ni bil tako uspešen kot na prvih dveh dirkah, pa tudi glede na dosežke na treningu in v kvalifikacijah. Kljub vsemu pa je osvojil tretje mesto v skupnem seštevku dirke. Še tretjič letos je zmagal Antonio Cairoli.
MXGP - Nizozemska29.03.2019
Gajser prvič letos na mivki
Naš najboljši motokrosist Tim Gajser si bo ta konec tedna na tretji dirki sezone, dirki za Veliko nagrado Nizozemske, skušal še tretjič zapored privoziti uvrstitev na zmagovalni oder.
MXGP - Velika Britanija24.03.2019
Gajserju padec preprečil zmago
Najboljši slovenski motokrosist Tim Gajser je na današnji dirki za svetovno prvenstvo v motokrosu v razredu MXGP za Veliko nagrado Velike Britanije osvojil vrhunsko drugo mesto, potem ko je bil v prvi vožnji po dramatičnem padcu tretji, v drugi pa suvereno zmagal.
MXGP – VN Patagonije – 2. dirka03.03.2019
Gajser tudi v drugo drugi
Tudi v drugo sta si prvo in drugo mesto razdelila Cairoli in Gajser.
MXGP – VN Patagonije – 1. dirka03.03.2019
Gajser za začetek sezone 2.
Na prvi dirki v argentinski Patagoniji je Tim Gajser zaostal le za 9-kratnim svetovnim prvakom Cairolijem.
MXGP Imola01.10.2018
Tim Gajser četrti motokrosist sveta
Tim Gajser je bil na finalni dirki svetovnega prvenstva MXGP v motokrosu, ki jo je premierno gostila italijanska Imola, odličen drugi in je letošnjo sezono svetovnega prvenstva v motokrosu v elitni kategoriji MXGP končal na skupnem visokem četrtem mestu. Klemen Gerčar je na zadnji dirki sezone osvojil štiriindvajseto mesto.
MXGP Nizozemska16.09.2018
Herlings svetovni prvak, Gajser peti
Nizozemec Jeffrey Herlings je na predzadnji, domači dirki svetovnega prvenstva v motokrosu postal letošnji svetovni prvak v kategoriji MXGP.
MXGP Švica19.08.2018
Gajser pod pričakovanji, Gerčar do prve točke
V Švici so motokrosisti tekmovali na šestnajsti dirki za svetovno prvenstvo MXGP v motokrosu.
MXGP Belgija05.08.2018
Gajser na mivki do sedmega mesta
V Belgiji je bila na sporedu petnajsta dirka svetovnega prvenstva MXGP.
MXGP ÄŒeška23.07.2018
Tim Gajser petič v sezoni na stopničkah
Tim Gajser je dobro formo iz Indonezije, kjer je na dveh dirkah osvojil četrto in drugo mesto, prenesel na evropska tla – v češkem Loketu, kjer je bila 14. dirka MXGP letos, je bil tretji in tako petič v sezoni stopil na zmagovalni oder.
MXGP Indonezija01.07.2018
Tim Gajser izboljšal uvrstitev v SP
Motokrosist Tim Gajser je na dvanajsti dirki svetovnega prvenstva MXGP v Indoneziji na izredno razburljivi dirki osvojil četrto mesto, zmagal je Nizozemec Jeffrey Herlings.
MXGP Lombardija18.06.2018
Tim Gajser za točko ob stopničke, zmaga ostala v Italiji
Na enajsti dirki svetovnega prvenstva MXGP v motokrosu je aktualni svetovni prvak Antonio Cairoli na domači progi v Ottobianu ob odsotnosti vodilnega Jeffreya Herlingsa pometel s konkurenco in osvojil dvojno zmago. Tim Gajser je končal na četrtem mestu, Klemen Gerčar je bil triindvajseti.
MXGP11.06.2018
Tim Gajser z odlično predstavo do tretjega mesta
V Franciji se je z deseto letošnjo dirko zaključila prva polovica sezone svetovnega prvenstva MXGP v motokrosu. Predstavnika AMZS sta dosegla polovičen uspeh.
Spielberg06.06.2018
Drugi dan za volanom Cairoli
Potem, ko je včeraj svoje dirkaške veščine za volanom štirisedežnika preizkušal šampion Marc Marquez, ga je danes zamenjal kolega iz bolj umazanega športa.
MXGP - Velika Britanija04.06.2018
Tim Gajser po točkovni loteriji peti
Tim Gajser v svetovnem prvenstvu MXGP nadaljuje z dobrimi predstavami. Na prizorišču lanskega pokala narodov v Veliki Britaniji se mu je za las izmuznila nova uvrstitev na zmagovalni oder, končal je na petem mestu.
2 / 5
© Copyright 1999-2022 Avtomanija