MotoGP
Vodilni možje so desno roko Valentina Rossija zelo resno opozorili naj bo previden pri svojih ravnanjih, sicer ga bo doletela prepoved vstopa v bokse.
Po mnenju največjega med velikimi je Rossi v svoji kritiki Marqueza močno pretiraval, sploh, da naj bi ga zadel namerno.
Vodstvo dirke v Argentini ni imelo lahkega dela, vseeno pa je v celotnem koncu tedna sprejelo nekaj odločitev, ki pod vprašaj postavljajo njihovo kredibilnost pri izdajanju kazni.
Dirko za VN Argentine v razredu MotoGP je po kupu čudnih dogodkov, v katere je bil v glavnem vpleten Marc Marquez, dobil Cal Crutchlow. Ob njem sta na stopničkah stala še Johann Zarco in Alex Rins, ostala velika imena pa so ostala vsaj petnajst sekund za njimi.
Drugi trening v Termah de Rio Hondo je potekal na mokri stezi.
Francoz, ki je tudi na prvi dirki pokazal, da je iz pravega testa za nabiranje zmag, bi lahko že prihodnje leto sedel v sedlu tovarniške Honde. Vse kaže, da je dogovor, glede na bledo predstavo Španca, morda že zelo blizu.
Pri Suzukiju menda razmišljajo, da bi prihodnje leto ob Rinsu zaposlili trkratnega svetovnega prvaka Lorenza.
Valentino Rossi meni, da je poskus Marca Marqueza po dirki, da se opraviči, le šala in narejen za medije.
Marc Marquez po današnji dirki meni, da ni storil ničesar narobe.
Avstralec Jack Miller je v kvalifikacijah pred dirko za VN Argentine pravilno ocenil sušenje steze in si z zadnjim hitrim krogom zagotovil najboljši štartni položaj pred jutrišnjo dirko.
Časopis Rimini Today poroča, da so mestne oblasti sprejele predlog Nickyjevih prijateljev za izgradnjo vrta dirkaču v spomin.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija