MotoGP
Alex Rins je pred dirko v Austinu sporočil, da še vsaj dve sezoni ostaja član Suzukijevega tovarniškega moštva. Ponudba Japoncev je bila tako dobra, da je ni mogel zavrniti.
Dani Pedrosa si je pri padcu v prvem krogu nedeljske dirke poškodoval desno zapestje. Po vrnitvi v domovino so ga operirali, ni pa še znano, ali bo lahko nastopil že na tretji dirki prvenstva, ki bo čez teden in pol v Austinu.
Cal Crutchlow je bil na novinarski konferenci po dirki v Argentini neizprosen do novinarjev, ki se je niso udeležili, ker so raje »iskali naslove pri drugih dirkačih«.
Valentino Rossi po koncu dirke ni skrival svoje jeze nad dogajanjem na dirki.
Jorge Lorenzo je v pogovoru za špansko televizijsko postajo Movistar TV poskrbel za dvig temperature v Ducatijevi garaži. Kolega v moštvu Andrea Doviziosa je obtožil spodkopavanja njegove morale.
Italijanski mediji v teh dneh poročajo, da so pri Ducatiju Andrei Doviziosu menda že ponudili zajeten kupček denarja, da bi z njimi ostal vsaj še dve sezoni.
Dani Pedrosa se je pri padcu na dirki v Argentini poškodoval in bil takoj po vrnitvi domov operiran. Teden dni po operaciji se odpravlja v ZDA, kjer bo na dirki za VN Amerik poskušal dirkati.
Po mnenju največjega med velikimi je Rossi v svoji kritiki Marqueza močno pretiraval, sploh, da naj bi ga zadel namerno.
Vodstvo dirke v Argentini ni imelo lahkega dela, vseeno pa je v celotnem koncu tedna sprejelo nekaj odločitev, ki pod vprašaj postavljajo njihovo kredibilnost pri izdajanju kazni.
Dirko za VN Argentine v razredu MotoGP je po kupu čudnih dogodkov, v katere je bil v glavnem vpleten Marc Marquez, dobil Cal Crutchlow. Ob njem sta na stopničkah stala še Johann Zarco in Alex Rins, ostala velika imena pa so ostala vsaj petnajst sekund za njimi.
Drugi trening v Termah de Rio Hondo je potekal na mokri stezi.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija