MotoGP Video
Tim Gajser se iz Indonezije vrača z novo vrhunsko uvrstitvijo v svetovnem prvenstvu MXGP, drugim mestom.
Italijan bo poskušal odpeljati dirko za VN Aragonije, so sporočili iz Dottorejevega tabora.
Honda je danes objavila zadnjo letošnjo epizodo svoje Racing TV, v kateri glavno vlogo igrata svetovna prvaka v razredih MotoGP in MXGP Marc Marquez in Tim Gajser.
Valentino Rossi je pretekli vikend kar nekaj časa preživel na svoji makadamski stezi in s pol bratom Luco Marinijem treniral za zadnjo dirko v Valenciji.
Sredi avgusta se bodo dirkači razreda MotoGP pomerili na stezi Red Bull Ring za VN Avstrije. V teh dneh je stezo med drugim preskušal tudi Ducatijev dirkač Andrea Iannone, ki je drugi dan testiranj postavil najhitrejši čas. Preverite njegovo vožnjo.
27-letnik je na Isle of Man na prvi dirki pisal zgodovino, saj je krog prevozil v manj kot 17 minutah. Preverite video.
Po razočaranju v lanski sezoni želi veteran čim večkrat krojiti vrh v MotoGP.
Jack Miller je imel včeraj med četrtim prostim treningom neverjetno srečo, da se je po grdem padcu pobral in lahko nadaljeval z dirkanjem.
Na ranču Valentina Rossija dirkajo vse leto. Doktor je nazadnje na svojo stezo v Tavullii ob stalnih »gostih«, Italijanih, ki nastopajo v svetovnem cestno-hitrostnem prvenstvu, povabil tudi specialista za »dirt-track« dirkanje, Američana Sammyja Halberta in Brada Bakerja.
KTM, ki prihodnje leto vstopa v razred MotoGP, je v soboto predstavil svoj motocikel RC16. Prva dirka v kraljevskem razredu jih čaka novembra v Valenciji.
Objavljamo četrti del dokumentarca o devetkratnem svetovnem prvaku iz italiajanske Tavullie.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija