MotoGP Video
Ducati je prva ekipa, ki je predstavila podobo motocikla za 2020 na uradni predstavitvi v Bologni.
Če se po jutru dan pozna, ali večer natančneje, potem ta mine v znaku dobljenega prvega treninga najstarejšega dirkača v polju.
Glede na to, da je najbolj poseben od vseh dirkačev na Japonskem naredil le dva kroga in da ne bo nared niti za naslednjo dirko, ga bo na Phillip Islandu zamenjal Alvaro Bautista.
Tim Gajser se iz Indonezije vrača z novo vrhunsko uvrstitvijo v svetovnem prvenstvu MXGP, drugim mestom.
Italijan bo poskušal odpeljati dirko za VN Aragonije, so sporočili iz Dottorejevega tabora.
Honda je danes objavila zadnjo letošnjo epizodo svoje Racing TV, v kateri glavno vlogo igrata svetovna prvaka v razredih MotoGP in MXGP Marc Marquez in Tim Gajser.
Kar je bila že dolgo časa javna skrivnost, je zdaj tudi uradno – Johann Zarco je podpisal pogodbo z Ducatijem n bo prihodnje leto vozil pri Avintiji.
Adnrea Dovizioso je v dežju dobil veliki finale letošnje sezone, dirko, sestavljeno iz dveh delov in dirko, na kateri je polovica dirkačev šla po tleh.
Prva VN Tajske se je končala v zadnjih metrih v prid aktualnega svetovnega prvaka. Marquez je prav v zadnjem ovinku opravil z Doviziosom kot je Italijan že večkrat z njim.
Po razočaranju v lanski sezoni želi veteran čim večkrat krojiti vrh v MotoGP.
Jack Miller je imel včeraj med četrtim prostim treningom neverjetno srečo, da se je po grdem padcu pobral in lahko nadaljeval z dirkanjem.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija