Dirkači

Redding k Aprilii?
Redding k Aprilii?
11.08.2017 09:28 Peter Košenina Peter Košenina

Včeraj so iz moštva Pramac Ducati sporočili, da bo Jack Miller prihodnje leto v ekipi nadomestil Scotta Reddinga. Britanec dolgo ni ostal brez sedeža, saj naj bi se zanj odločila Aprilia, kjer prihodnje leto ne bo več Sama Lowesa.

Šef Apriliinega dirkaškega oddelka Romano Albesiano je pred dirko v Brnu dejal, da ima Lowes dve dirki časa, da se dokaže, sicer bodo za prihodnjo sezono iskali drugega dirkača, kot kaže pa so v tovarni čakali le en teden. Redding naj bi prihodnje leto dirkal ob Aleixu Espargaroju, ki je z dobrimi rezultati pritegnil veliko pozornosti. Reddingu je kazalo slabo, saj je bila Aprilia njegova edina možnost za nadaljevanje dirkanja v razredu MotoGP. "Rad bi ostal v tem paddocku. Mislim, da lahko pokažem, kar znam. Moram najti pravo rešitev, kar pa ni lahko, ker veliko opcij ni. V bistvu je le ena," je Redding v četrtk v Avstriji dejal britanskim novinarjem.

Redding se bo tako spet pridružil Faustu Gresiniju, pri njem je namreč v sezoni 2014 začel z dirkanjem v razredu MotoGP. Takrat je pri Hondi Gresini nastopal z motociklom razreda "Open".

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija