Foggia najhitrejši Foggia najhitrejši Moto3 Assen - 1.Trening
25.06.2021 10:16 Matic Kovačič

Italijanski dirkač ekipe Leopard zadnji vikend pred poletnim premorom začel najhitreje.

Dennis Foggia je bil s časom 1:41.748 najhitrejši na prvem prostem treningu razreda Moto3 v nizozemskem Assnu. Še najbolj se mu je na drugem mestu približal Darryn Binder, ki je bil z zaostankom 0.070 sekunde drugi, na tretje mesto pa se je z zaostankom 0.338 sekunde uvrstil Andrea Migno, ki je sicer bil eden od kar lepega števila dirkačev, ki so vknjižili padec v uvodni preizkušnji.

Na četrto mesto se je z zaostankom 0.465 sekunde uvrstil Romano Fenati, le 9 tisočink pred petim Gabrielom Rodrigom, ki je bil še eden od dirkačev, ki se je med treningom znašel na tleh. Na šesto mesto pa se je z zaostankom točno šestih desetink uvrstil Niccolo Antonelli.

Vodilni v skupnem seštevku Pedro Acosta je zadnji vikend pred poletnim premorom začel na sedmem mestu, samo 9 tisočink za Antonellijem pred njim in 46 tisočink pred osmim Tatsukijem Suzukijem. Na devetem mestu je prvi trening končal John McPhee z zaostankom 0.692 sekunde, deseterico pa je z zaostankom 0.732 sekunde zaključil Stefano Nepa, še eden od dirkačev, ki so se pobližje spoznali s novim asfaltom.

Deli to novico...

Obveščanje

Prijavite se na naše novice, da boste sproti obveščeni o vsem, kar in ko se bo zgodilo v svetu dirkanja na 2 kolesih.

Brvo! Dodani ste na naš mailing.
Zadnji Tweeti
Portali
Sledi nam