Augusto Fernandez ponovno najhitrejši Augusto Fernandez ponovno najhitrejši Moto2 Misano 2: 2.Trening
22.10.2021 16:18 Matic Kovačič

Dirkač ekipe MarcVDS najhitrejši tudi na delno suhi stezi na drugem treningu.

Potem ko so drugi trenig začeli na pnevmatikah za mokro stezo, se je steza tekom treninga toliko posušila, da so lahko dirkači v razredu Moto2 uporabljali pnevmatike za suho stezo. V danih razmerah se je najbolje znašel dirkač ekipe MarcVDS Augusto Fernandez, ki je bil s časom 1:40.930 najhitrejši. A njegova prednost pred konkurenco je bila zelo majhna, saj sta drugi Remy Gardner in tretji Xavi Vierge za njim zaostala manj kot desetinko sekunde.

Viergov moštveni kolega Jake Dixon je drugi prosti trening končal na četrtem mestu, na peto mesto se je v zadnjih trenutkih prebil domačin Celestino Vietti, na šestem pa je zaključil Dixonov rojak Sam Lowes, sicer sotekmovalec najhitrejšega Fernandeza v belgijski ekipi.

Bitko dveh novincev za sedmo mesto je dobil Japonec Ai Ogura, medtem ko se je moral španski novinec ekipe Red Bull Ajo Raul Fernandez zadovoljiti z osmim mestom. Ogurin moštveni kolega v ekipi Team Asia Honda Somkiat Chantra je osvojil deveto mesto, deseterico pa je zaključil evropski Moto2 prvak Fermin Aldeguer.

Deli to novico...

Obveščanje

Prijavite se na naše novice, da boste sproti obveščeni o vsem, kar in ko se bo zgodilo v svetu dirkanja na 2 kolesih.

Brvo! Dodani ste na naš mailing.
Zadnji Tweeti
Portali
Sledi nam