Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Rossi in Marquez združila moči za dober namen
Dobrodelna dražba
Rossi in Marquez združila moči za dober namen
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
04.07.2023 00:36

Večna tekmeca Valentino Rossi in Marc Marquez sta za nekaj časa pozabila na svoje rivalstvo in združila moči v pomoč kolegu.

Urša Prosenjak

Fundacija Angel Nieto bo organizirala dobrodelno dražbo, za katero sta dirkača prispevala svoja podpisana portreta. Sredstva bodo namenili projektu Motocikli, umetnost in nasmehi, s katerim bodo pomagali Inakiju Mugici, vozniku motokrosa in mehaniku, ki je v nesreči utrpel poškodbo hrbtenjače. Namen projekta je opozoriti na nevarnost tovrstnih poškodb v motošportu.

Mednarodno uveljavljeni umetnik Manu Campa je naslikal štiri portrete, poleg Rossija in Marqueza še Giacoma Agostinija in Angela Nieta, Rossi in Marquez pa sta na svoja portreta dodala še avtogram.

Vsaka slika bo prodana za vsaj 10.000 evrov.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
F1_tom04.07.2023 09:00
Manu Campa je dober umetnik. Mogoče pripomba na zadnji stavek "Vsaka izmed slik bo na voljo za vsaj 10.000 evrov" .. prodana pomeni da že vemo, da bo prodana :)
© Copyright 1999-2022 Avtomanija