Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Jubilejni 10. Alfafest Brkini
Fotoreportaža
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
12.05.2023 01:35

Bistrški Alfisti so uspešno obeležili okrogli jubilej.

Andrej Vrh Bistriški Alfisti

Zbor tokratnega srečanja je bil v Dolenjah pri Jelšanah. Za 80 italijanskih lepotic in lepotcev ter njihovih voznikov in sovoznikov je bilo letošnje srečanje nekaj novega, posebnega. Panoramska vožnja namreč ni potekala v strnjeni koloni. Na pot se je tokrat po atraktivnih bistriških in brkinskih cestah s pomočjo potne knjige podal vsak sam. Do cilja v Hrušici so udeležence čakale štiri zanimive spretnostne preizkušnje. V industrijski coni v Ilirski Bistrici tudui čisto pravi street race na 150 metrov.

Na cilju v Hrušici so se osvežili in okrepčali z odličnim kosilom, ter kot se za jubilej spodobi s slastno torto. Seveda ni manjkala niti živa glasba. Uradni del se je zaključil s podelitvijo zahval udeležencem in medalj najbolj spretnim.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
Makaronar12.05.2023 08:45
Mislim, da bi taksne novice spadale v temo "pornografija". Res noro. Pogledas Brero ali pa Spider 916, kako noro izgledata in to v 2023!! Alfa ima enostavno brezcasne modele. Giulia je pa Alfini oblikovni brezcasnosti dodala se cesnjo na torto z neverjetno zanesljivostjo. Te nove Giulia imajo dejansko manj problemov kot BMW, Audiji, celo na Mercedesovih forumih berem nonstop o raznih problemih v novih c klassah. Problem pa je miselnosti slovenskih voznikov, da je Alfa "kraljica odstavnih pasov", a zadnjih 15 let videvam na odstavnih pasovih vecinoma nemsko "kvaliteto". Alfa, KAPO DOL! in zelim si, da v prihodnosti lansirate kaksnega naslednika GTV/Spider za ceno, ki si ga bomo Alfisti lahko prvoscili in ne bo samo zbirateljski primerek za bogatase!
avantime12.05.2023 12:25
Paša za oči. Nobene 166?
MaStr12.05.2023 12:39
Bil je prelep dan, ki je kar prehitro minil. Inovativni program, prijazni sprejem, domiselno darilce za vsakega udeleženca ... Hvala, Bistrški alfisti - zakon ste!! In ne, nobene vlečne službe nismo potrebovali ;-)
MaStr12.05.2023 12:55
Bil je prelep dan, ki je kar prehitro minil. Inovativni program, prijazni sprejem, domiselno darilce za vsakega udeleženca ... Hvala, Bistrški alfisti - zakon ste!! In ne, nobene vlečne službe nismo potrebovali ;-)
alfafil12.05.2023 17:16
Claudio in druščina vedno znova ne razočarajo. Lepi spomini na dneve z mojimi Alfami na takšnih srečanjih. V srcu še vedno alfist. :)
skrivo12.05.2023 20:59
Če imajo pri Stelantisu vsaj 1% zdrave pameti, morajo Alfo začeti razvijati, da bo predstavljala vrh njihove ponudbe, saj je po mojem zgodovinsko Alfa večje ime kot Peugeot, Citroen, Opel,... Bi bilo treba samo malo reklame narediti po spletu in še kje, da mladina sploh spozna zgodovino, potem pa fajne avte narediti in bo zadeva šla dalje. Kitajci prihajajo, avto so dobri, ampak zgodbe pa nimajo nobene, s komunističnimi finančnimi injekcijami se pa tudi ne bodo hvalili.
klemens13.05.2023 18:55
Jah, ekonomija bo povedala svoje, ne glede na naše čustvene odzive. Tudi sam sem nostalgik. Zakaj kupujemo v Hofru? Ok vsak ima različne prioritete. Pri avtomobilih bo podobno. Mogoče čez 20 let mladina ne bo več vedela kaj je to Peugeot, Alfa itn.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija