Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Nov videz, nova notranjost
Prenova: Mercedes GLS
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
04.04.2023 09:54

Mercedes GLS je dobil prenovo na polovici življenjske dobe tretje generacije.

Artur Švarc Mercedes

Prenova je seveda zajela vse različice, GLS, Maybach in AMG. Običajni GLS ima predvsem stilske spremembe - štiri letvice v maski so srebrno obarvane, vstopniki za zrak v odbijaču imajo prav tako v svetleče črno odete rešetke, zadnje luči imajo novo podobo, nove pa so tudi barve - Twilight Blue kovinska in Manufaktur Alpine siva običajna barva.

V notranjosti ima informacijski sistem MBUX možnosti izbire podobe: Classic, Sporty in Discreet in tri nove načine Navigation, Assistance in Service. Uporabnik lahko izbira med tremi barvnimi shemami, v načinu za Off-Road pa se prikazujejo nakloni vozila in posnetek s kamere v sprednjem odbijaču. Novi sta tudi dve barvi oblazinjenja in tri barve okrasnih vstavkov na elementih.

GLS580 4Matic ima dodatno na voljo Off-Road Engineering Package, ki doda sprednjo zaščinto ploščo in dodatne tri centimetre odmika od tal. Prestižni Mercedes-Maybach GLS600 ima zdaj ambientalno osvetlitev z animirano projekcijo logotipa, novo je oblazinjenje sedežev v diamantnm vzorcu, med opcijami pa so tudi 23-palčna kolesa.

Nekaj malega sprememb je doletelo tudi najbolj navitega AMG GLS63, ki ima projektorja, ki projicirata animiran AMG logo na tla, softverski update pa omogoča nastavljanje zračnega vzmetenja in stabilizacijo nagiba. Panoramska streha je zdaj serijska, serijski so tudi klimatizirani sedeži in samodejne dolge luči.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
klemens04.04.2023 10:56
Meni je všeč.
7even7704.04.2023 11:21
A le kot izhodiščni GLS ali AMG. Kot Maybach, na tukajšnjih tleh, verjetno res ne. Vseeno - novi X7 je celo vpadljivejši.
shark91104.04.2023 11:58
Maybach verzija izgleda kot pogrebni avto...
klemens04.04.2023 14:04
Maybach mi je kičast, ga sploh nikoli ne bi imel. AMG je zakon.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija