Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Angelo je nadomestil Stevo
Lewis Hamilton
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
31.03.2023 01:06

Lewis Hamilton je spregovoril o svojem odnosu z zdaj že nekdanjo fizioterapevtko Angelo Cullen.

Urša Prosenjak HB Press

Sedemkratni šampion se pripravlja na svojo drugo dirko brez Angele, s katero sta bila v zadnjih sezonah praktično neločljiva. V zadnjem tednu je nekdanja Hamilotnova fizioterapevtka na družabnih omrežjih delila nekaj utrinkov svojih aktivnosti, med katerimi je bil tudi skok s padalom.

»Angela zdaj živi svoje življenje,« je povedal Hamilton. »Veliko stvari je, ki si jih želi početi. Dopisujeva si skoraj vsak dan, načrtujeva skupne dejavnosti. Najini življeni bosta vedno prepleteni.«

Angela je bila del njegovega ožjega kroga prijateljev več let in pogosto jo je bilo mogoče opaziti, ko ga je spremljala skozi paddock. Ker je poslovno sodelovanje preraslo v prijateljstvo, se njun odnos nadaljuje tudi po njenem odhodu iz ekipe.

»Skupaj sva prestala dobre in slabe stvari,« opisuje Hamilton njuno prijateljstvo. »Hvaležen sem, da je najin odnos tako dober in je verjeno eden najdlje trajajočih v tem športu. Izjemno hvaležen sem, da je del mojega življenja in imam jo zelo rad. Zdaj je namesto nje z mano eden izmed fantov, Stevo, ki je ob meni že vse od moje prve dirke z McLarnom in mi je tudi v veliko pomoč.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
ripmork31.03.2023 10:04
Sam da ni Steve-O (Jackass guy), bi ga hitro na napačna pota spravil :)
© Copyright 1999-2022 Avtomanija