Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Divja predelava SF90 z več kot 1100 konji
Mansory F9XX Tempesta Celeste
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
09.03.2023 21:32

Mansory ima svoj pristo k predelavam, ki marsikomu ni všeč - novi ekstrem je nastal na Ferrariju SF90 Spider.

Artur Švarc Mansory

Tempesta Celeste ima ekstremni aero paket, ki vozilce iz Maranella spremeni v vizualni tehnični presežek (ali pa pretiravanje). Zraven je ogromno površin iz kovanega karbona, dvodelni zadnji spojler in dodaten LED pas. Agresivni aero kit je dopolnjen z grozečimi štirimi cevmi na zadku in masivnim difuzorjem z lučjo kot pri dirkalnikih F1. Ekstremnega posega je bil deležen prav vsak del zunanjosti, vključno z vzvratnimi ogledali.

Ker videz ni vse, so pri Mansoryju posegli tudi v motor, twin turbo 4-litrski V8 strojček, nameščen sredinsko ima zdaj 731 kW (994 KM) in 980 Nm navora. V kombinaciji s tremi elektromotorji ima hibridni sklop skupno moč čez 1100 konjičev, kar je dovolj za 2,4 sekunde do stoo km/h. Končna hitrost je 335 km/h. Zamenjana so tudi kolesa, 21-palčna spredaj in 22-palčna zadaj, na zavornih čeljustih pa je oznaka delavnice. 

Enako ekscentrična je tudi notranjost - vse je odeto v usnje z nekaj karbona, celo tepihi so oviti v svetlo modro usnje. Mansory bo naredil le tri primerke.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija