Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Nekaj malega sprememb za malega Korejca
Prenova: Hyundai i10
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
27.02.2023 14:29

Hyundai je prenovil svoj najmanjši model, i10.

Artur Švarc Hyundai

Prav veliko sprememb ni vidnih, gre le za kozmetične popravke ob prehodu v drugo fazo življenja modela. i10, ki ni podpisan z N-Line, je na voljo z devetimi barvami, od tega sta dve novi, Lumen svetlo siva in Meta modra, opcijsko pa je mogoče dobiti kontrastno črno streho. Ob prenovi je i10 dobil novo grafiko LED elementov v sprednjih in zadnjih lučeh kot tudi notranji del žarometov. Na voljo je tudi set novih 15-palčnih koles, za N-Line pa so na voljo posebej oblikovana 16-palčna.

Tudi v notranjosti so spremembe minimalne, z novo modro ambientalno osvetlitvijo in novim paketom z vijoličastimi poudarki na ventilatorjih in šivih, vključno s tartanskimi sedeži s pokončnimi vijoličastimi črtami. 

Serijsko ima i10 4,2-palčni digitalni zaslon za merilnike in osempalčni zaslon za infotainment. Tu so še USB-C konektorji spredaj in zadaj, sistem pa podpira Android Auto in Apple Car Play. Ko gre za varnost, so pri Hyundaiju v sistem za preprečevanje trkov dodali zaznavanje kolesarjev in opozorilnik za zadnje sedeže, če se zazna odpiranje vrat. Mehanskih sprememb kot kaže ni, pri nas ostajata 1- ali 1,2-litrska trivaljnika. Proizvodnja prenovljene serije se začne aprila v turški tovarni v Izmitu.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija