Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Correa se vrača po tragični nesreči
Formula 2
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
20.12.2022 22:51

Juan Manuel Correa se po hudi nesreči v Belgiji leta 2019 vrača v Formulo 2. Vozil bo za nizozemsko ekipo Van Amersfoort Racing.

Urša Prosenjak

»Zelo sem hvaležen za priložnost, ki mi jo daje Van Amersfoort Racing. Zelo sem motiviran, prepričan sem, da bomo skupaj ustvarili odlično delovno okolje za vse,« je povedal.

Correa je bil udeležen v tragični nesreči na dirkališču Spa-Francorchamps avgusta 2019, v kateri he življenje izgubil Anthoine Hubert. Po dolgotrajni rehabilitaciji se zdaj vrača na stezo, vrnitev pa mu veliko pomeni.

Direktor Van Amersfoort Racing Rob Niessink se prav tako veseli sodelovanja: »Navdušeni smo, da bo letos z nami Juan Manuel. V preteklosti smo imeli veliko dirkačev, toda predanost, ki jo je pokazal on, je neverjetna. Tudi njegove izkušnje so neprecenljive in bodo pomagale k nadaljnjemu razvoju ekipe.«

© Copyright 1999-2022 Avtomanija