Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Prednost ni zagotovljena in samoumevna
Adrian Newey
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
28.11.2022 22:49

Adrian Newey je za Red Bull Racing pomembna prednost pred ostalimi ekipami. V preteklosti je uspel pripraviti več uspešnih konceptov in se zato zdi zagotovilo za uspeh. Vendar sam opozarja, da je potrebno ostati realen.

Urša Prosenjak

Na začetku sezone so se ekipe morale soočiti z novimi predpisi, zaradi česar je bilo težko oblikovati dobro delujoč koncept. Red Bullu gre za zdaj bolje od konkurence, a Newey pravi, da to ne zagotavlja uspešne prihodnosti.

Britanec se namreč zaveda, da se lahko stvari naenkrat spremenijo. »Vsi še ne vemo, kam bomo prišli v razvoju lastnih konceptov. Morda ima kdo drug veliko večji razvojni potencial, a trenutno zaostaja,« razkriva Newey. »Še naprej bomo razvijali naš koncept, ker ga najbolje poznamo. Ne upam pa si trditi, ali je naš način najboljši. Povsem možno je, da bo kdo drug prišel izza vogala z boljšo idejo.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija