Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Imela sva skupne sanje in zdaj sva jih dosegla
Esteban Ocon
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
28.11.2022 22:09

Esteban Ocon se veseli skorajšnjega sodelovanja s Pierrom Gaslyjem in je prepričan, da bo ekipa Alpine prihodnjo sezono uspešna.

Urša Prosenjak

Zdi se, da Alpine z Gaslyjem precej tvega. Dirkača sta bila v otroštvu dobra prijatelja, kasneje pa so se med njima začele pojavljati napetosti, ki so občasno prerasle tudi v resne konfrontacije. Zdaj bosta kot sotekmovalca morala dokazati, da sta sposobna zakrpati svoj odnos in sodelovati kot profesionalca.

Ekipa je že večkrat izrazila zaupanje v njuno sodelovanje in s tem se strinja tudi Ocon. Čeprav sta se s Fernandom Alonsom razšla nekoliko manj prijateljsko, kot sta začela, je prepričan, da bo sodelovanje z Gaslyjem veliko boljše.

»Poznava se že vrsto let. Hkrati sva prvič sedla v gokart, vozila sva na istih stezah, na istih tekmovanjih,« se spominja. »Imela sva sanje: skupaj voziti v Formuli 1. In zdaj sva to dosegla. Komaj čakam, da začneva.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija