Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Piastri je preračunano tveganje
Zak Brown
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
28.11.2022 01:54

Na testiranju v Abu Dabiju je Oscar Piastri opravil svoj debitantski nastop za McLaren in kljub manjšim težavam s pogonsko enoto odpeljal več kot 100 krogov. Zak Brown priznava, da je bila zamenjava Daniela Ricciarda z novincem preračunano tveganje.

Urša Prosenjak

»Dokaj optimistični smo. Z njim bomo potrpežljivi in mu nudili vso podporo, ki jo potrebuje. Ne bi se tako odločili, če ne bi verjeli vanj in v njegov uspeh,« je povedal Brown.

Pokomentiral je tudi spor med Piastrijem in njegovim nekdanjim vodjem ekipe Otmarjem Szafnauerjem pri Alpinu, ko je Szafnauer javno izrazil dvom v Piastrijevo lojalnost in integriteto. Brown meni, da Piastrijevemu ugledu to ni škodovalo, saj se bo kmalu pokazal njegov značaj. »Na ta način se bo pokazala resnica,« je prepričan. »Podobno kot v Landovem primeru. Nismo ga mi ustvarili, sam se je razvil. Tako bomo tudi Oscarju pustili, da je to, kar je, nato pa bodo rezultati govorili sami zase.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija