Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Red Bullova drama je kot serija o Kardashianih
Lewis Hamilton
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
27.11.2022 02:50

Pri Red Bull Racingu se je leta 2022 zdelo, da vse teče povsem gladko, toda v zadnjih tednih sezone, ko sta bila osvojena že oba naslova, je v ekipi vladal kaos. Doletela jih je kazen zaradi prekoračitve zgornje meje proračuna, med dirkačema so izbruhila trenja. Lewis Hamilton je medtem prepričan, da bo dogajanje osnova za razburljivo novo sezono Netflixovega dokumentarca Drive to Survive .

Urša Prosenjak

Sergio Perez se je vse do zadnje dirke sezone boril za drugo mesto v svetovnem prvenstvu s Charlesom Leclercom, v Braziliji pa je ostal brez dveh točk, ker mu Max Verstappen kljub prošnji ekipe ni pomagal in mu ni pustil mimo sebe. V ekipi so se pojavile napetosti, Verstappen je bil jezen zaradi danih moštvenih ukazov, Perez pa je bil jezen na Verstappna, vodstvo pa se je trudilo ohranjati mir in ustrezno delovno vzdušje v ekipi. Nazadnje so priznali, da je prišlo do težav v komunikaciji.

Brazilsko dogajanje pa je bilo le nadgradnja drame v zvezi s kršitvami proračunske omejitve, ki je dobila epilog zelo pozno, mnenja o ustreznosti kazni pa so bila zelo deljena. Že pred razglasitvijo kazni so do posameznih ekip pricurljale različne informacije, ki so sprožile tudi različne odzive. Lewis Hamilton je vse to spremljal kot nevpleten opazovalec in se ob tem skorajda zabaval.

 »Zdi se, kot bi se tukaj dogajala serija o Kardashianovih,« je z nasmehom pokomentiral zakulisno dramo. »Na primer, tole z omejitvijo proračuna. Precej smešno je, nekatere stvari, ki sem jih slišal v zadnjih dneh, so zelo zabavne. Prepričan sem, da bo vse to na Netflixu, fantastično bo.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija