Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Ricciardo se vrača v svojo nekdanjo ekipo
Uradno
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
23.11.2022 23:39

Govorice zadnjih dni so potrjene: Daniel Ricciardo se vrača v Red Bull Racing. Ekipa je na Twitterju sporočila, da se jim bo Avstralec pridružil kot tretji dirkač za Maxom Verstappnom in Sergiem Perezom.

Urša Prosenjak

Že nekaj časa se je šušljalo, da se Ricciardo, ki je sprva napovedal enoletni premor, vrača v svojo staro ekipo. Helmut Marko je o tem namignil že prejšnji vikend, po tem pa sta posredno potrdila informacijo še Christian Horner in sam Ricciardo. Zdaj je tudi uradno potrjeno, da se dirkač vrača v ekipo, ki jo je zapustil leta 2018.

Ricciardo je za Red Bull vozil med 2014 in 2018, pred tem pa je bil del ekipe Toro Rosso, današnje AlphaTauri, vse od leta 2012. Po dveh letih pri Renaultu in še dveh pri McLarnu, kjer ga je zamenjal Oscar Piastri, se je zdelo, da se bo moral posloviti od Formule 1, a je vendarle našel zatočišče v nekdanji ekipi.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija