Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Ducatijevo priznanje slovenskemu trgovcu
Motociklizem
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
02.11.2022 12:05

Italijanska motociklistična znamka skrbno spremlja delovanje vseh pooblaščenih zastopnikov po svetu in jih enkrat letno tudi nagrajuje. Letos so eno izmed nagrad podelili trzinskemu podjetju As Domžale.

Peter Pirkovič Ducati Slovenija

Vsakoletno Ducatijevo druženje, ki so ga letos za trgovce po vsem svetu priredili na Sardiniji, je poleg številnih novosti, ki jih Ducatijevi partnerji predpremierno spoznajo, podkrepljeno tudi s podelitvijo različnih priznanj. Italijani so več kot očitno opazili trud mojstrov iz Trzina in jim namenili nagrado Best Distributor v kategoriji Customer Management za leto 2022. Omenjeno priznanje se navezuje tako na prodajne kot poprodajne storitve in zadovoljstvo kupcev. Nagrado sta na Sardini prevzela Sergej Petkovšek, vodja moto programa, in Janez Nahtigal, prvi obraz Ducatijevega prodajnega salona v Trzinu.

 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija