Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Še deset let v formuli ena
Santander
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
03.04.2014 07:54

Španska banka Santander načrtuje, da tudi po preteku pogodbe nadaljuje sponzoriranje Ferrarija in Fernanda Alonsa.

Artur Švarc

Od leta 2010 je španska banka Santander kot sponzor aktivna pri Ferrariju. Pogodba je bila predčasno podaljšana do leta 2017, o koncu tega partnerstva pa nihče ne razmišlja. "V formuli ena želimo nadaljevati še najmanj deset let," tako predsednik uprave Emilio Botin. Tudi partnerstvo s Fernandom Alonsom naj bi trajalo dlje. "Prepričan sem, da bo Fernando v desetih letih prav tako dober kot danes," še doda Botin.

"Partnerstvo s Ferrarijem je najboljše, ki smo ga imeli v naši zgodovini. Za Santander je ključnega pomena, da je poznan po vsem svetu." Banka je sponzorirala tudi McLaren, saj so Španci prisotni tudi v Veliki Britaniji. Botin pojasni, da je bilo sponzoriranje upravičeno le tako dolgo, dokler je v ekipi bil Lewis Hamilton. "Button je sijajen voznik, toda on je drug primer," tako Španec.

Drugače kot po načrtu pa tačas poteka pri Ferrariju, zaradi česar je Botin šefa ekipe Stefana Domenicalija vprašal, kdaj bodo dosežene dejanske izboljšave dirkalnika F14 T. Domenicali odgovarja: "V Šanghaju." Botin je odgovor komentiral z "dobro, dobro".

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija