Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Ne tič, ne Brera
GT Sud-Est
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
09.08.2022 11:29

Paris5 GaraGe se je lotilo Alfe Brere, nanjo nataknil nos od Giulie Quadrifoglio in nastal je GT Sud-Est.

Artur Švarc

Brera, postavljena še na GM-ove temelje, je bila na trgu od 2005 do 2010, med Alfisti pa ni pustila občutnejšega pečata. Njena dvojček Spider je po drugi strani ustvaril kultni status kot zadnji Alfin kabrio in 12.000 tisoč primerkov danes strahovito pridobiva na ceni. Zgodovino na stran, PariS5 GaraGe je vzel nič hudega slutečo Brero in nanjo zmiksal nos od Giulie. Da je vse sedlo skupaj, so naredili tudi nove blatnike, kar avto tudi razširi za nekaj centimetrov, enako tudi zadnji blatniki in boki. Občutno in estetsko sporno daljši je tudi nos.

Fantje so prekrili stransko šipo, na zadek nataknili difuzor in aftermarket LED luči z optiko Tonaleja. Vse skupaj je prebarvano v kovinsko modro in polepljeno z rumeno grafiko in seznamom spoznorjev projekta. 

Spredaj se je poslovil nerodni 3,2-litrski V6 in dal mesto Autodeltinemu J5 za 20 tisočakov, ki daje od sebe 348 konjičev. 

 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija