Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
V Sloveniji danes začetek prodaje za Opel Astro Copacabana
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
01.04.2014 12:04

Slovenski trgovci so od Opla uspeli dobiti le nekaj primerkov, zato velja pohiteti v prodajne salone. Cena v Sloveniji je 24.444 evrov.

Artur Švarc

Posebna različica, ki jo resnični nogometni navdušenci - od Rotterdama do Carigrada ter od Liverpoola do Dortmunda - enostavno morajo imeti. S športno Astro Opel nadaljuje udejstvovanje v nogometu na mednarodni ravni.

Z brazilsko zastavo na strehi, palmami in plešočimi potezami, ki se raztezajo čez vrata, izpostavlja zunanjost, jasno in glasno čistokrvni južnoameriški temperament. Povsem v skladu s podobo je nov bencinski motor 1.6 Turbo, največje moči 147 kW. Z njim avtomobil pospeši od nič do 100 km/h v 7,9 s, tako, da močno pritisne voznikov hrbet na naslonjalo s prevlekami iz resnične trave. Oplovi snovalci notranjosti so ponovno presegli vsa pričakovanja, saj so ustvarili enkratno mojstrovino z uspešnim prenosom originalne travnate površine s slovitega štadiona Maracanã. Zato ima vsak avtomobil poseben certifikat, ki potrjuje avtentičnost svete zelenice. Enako velja tudi za tepihe napolnjene s finim peskom s Copacabane, plaže, ki daje tej posebni Astri ime. Poseben paket opreme te posebne serije zaokrožajo kul japonke.

Z melodijo sambe ali vuvuzele ustvarja hupa pristno vzdušje stadiona. V sozvočju z njo je naprava za mešanje ledeno hladnih napitkov med vožnjo, na primer Caipirinhe. Seveda brezalkoholne, saj je Cachaça natočena neposredno v posodo za gorivo, za posebni turbo koktajl. Astra Copacabana je sočasno brazilska kot je Pelé in nemška kot Jürgen Klopp. Eksotično mešanico si je mogoče v pooblaščeni Oplovi prodajni mreži omisliti od 1. aprila dalje za maloprodajno ceno 24.444,44 evrov.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija