Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Razgatlioglu do prve zmage v sezoni
VN San Marina - Superpole Dirka
Razgatlioglu do prve zmage v sezoni
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
12.06.2022 11:49

Branilec naslova na najboljši možen način pozabil veliko sobotno razočaranje.

Matic Kovačič

Zmagovalec 10 krogov dolgega šprinta v Misanu, ki je določil prve tri štartne vrste za popoldansko drugo daljšo dirko, je postal Yamahin tovarniški dirkač Toprak Razgatlioglu, ki je tako v enajsti dirki sezone prišel do prve letošnje zmage. Na drugem mestu je dirko zaključil včerajšnji zmagovalec, tovarniški dirkač Ducatija Alvaro Bautista, stopničke pa je dopolnil še Jonathan Rea s Kawasakijem na tretjem mestu.

Tik za prvo trojico sta se na četrto in peto mesto uvrstila tovarniška dirkača Honde Xavi Vierge in Iker Lecuona, ki sta za dirko uporabila kvalifikacijsko SCQ zadnjo pnevmatiko, prvo šesterico pa je zaključil drugi tovarniški dirkač Yamahe Andrea Locatelli.

Axel Bassaniju na satelitskem Ducatiju ekipe Motocorsa je z novo zelo dobro predstavo uspel osvojiti končno sedmo mesto, na osmem mestu je preizkušnjo zaključil drugi tovarniški dirkač Kawasakija Alex Lowes, zadnjo točko in zadnje mesto v tretji štartni vrsti pa si je zagotovil dirkač GRT Yamahe Garrett Gerloff.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija