Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Gozdna Tristoosmica
Peugeot 308 GT Carrozzeria Castagna Milano
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
11.06.2022 21:22

Carrozzeria Castagna Milano je v svojem najnovejšem projektu predelala novo Peugeotovo Tristoosmico.

Urša Prosenjak

Unikatni Peugeot 308 GT se imenuje »poklon zeleni«. Pozornost vzbuja s svojo zanimivo dvobarvno zunanjostjo. Večina karoserije je pobarvana v intenzivno gozdno zeleno, okrog zadnjih kolesnih lokov in na pragovih pa je dobil precej svetlejši mat zelen odtenek. Barvna shema poudarja linije in daje vizualno zanimiv izgled zadku.

Zelena barvna shema prevladuje tudi v notranjosti, kjer so strop, A stebrički in zgornja deska oblečeni v zeleno usnje, vse pa je poudarjeno z zelenimi, na videz karbonskimi, okrasnimi ploščami. Spodaj na armaturni plošči in na vratih zeleno dopolnjuje siva v kombinaciji z usnjem karamelne barve. Postopno se zlije s temno rjavim usnjem, ki ga najdemo na sedežih, ob okvirju vrat in na volanu.

Castagna Milano modifikacije pogona ne omenja, kar pomeni, da ima Peugeot 308 GT priključno-hibridni pogon, ki združuje motor s 134 kW in elektromotor z močjo 81 kW. Ima 12,4 kWh baterijo, ki omogoča 58 km povsem električnega dosega.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija