Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Ricciarda čudi krilce
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
30.03.2014 13:00

Daniel Ricciardo in Red Bull morajo preučiti, zakaj se je med dirko zlomilo sprednje krilce.

Artur Švarc

24-letni Avstralec je imel dirko, polno dogodivščin – bil je v ospredju, padel na  začelje in potem odstopil. Med drugim postankom so mu slabo privili sprednje levo kolo in je moral ustaviti na koncu boksov, dokler ga ekipa ni porinila nazaj na servisno mesto  in rešila težavo. Potem se mu je kar tako odlomilo sprednje krilce in je moral spet v bokse in malce kasneje predčasno zaključil dirko.

»Domnevam, da so vsi mislili, da je postanek končan. Takoj ko sem speljla, sem opazil, da nekaj ni vredu in sprednja leva je bila odvita. Ustavil sem, da so me porinili nazaj, krog pozneje pa sem imel zlomljeno krilce in predrto gumo. Pojma nimam, kako se je to zgodilo. Dva nesrečna dogodka sta mi uničila dirko.«

Šef Red Bulla, Christian Horner, je priznal, da bodo morali preučiti videoposnetke, preden bodo ugotovili, kaj je šlo narobe.

»Vidi se, da kolo ni bilo dobro privitio in da dvigalka ni sedla pravilno. Mislim, da je tudi težava s krilcem povezana s tem, da smo slabo podstavili dvigalko, moramo si ogledati video. Drugače sem nad njim še vedno impresioniran, še veliko bo pokazal.«

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija