Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Hamilton danes prehiter
Nico Rosberg
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
30.03.2014 12:49

Nico Rosberg je bil današnjega drugega mesta na VN Maleziji zelo vesel. Vseeno pa je nato priznal, da višje danes preprosto ni šlo.

Artur Švarc

''Zaradi dvojne zmage za Mercedes je za nami seveda izjemen dan. To je prvič v novi dobi, da se je tej Mercedesovi ekipi vse tako poklopilo. Upam, da je to začetek velikega uspeha za nas. Upam, da se vsi pri Daimlerju veselijo z nami, saj so prispevali velik delež k našemu uspehu,'' je bil po dirki zadovoljen Rosberg, ki se je na drugo mesto uvrstil predvsem po zaslugi odličnega začetka dirke, ko je prehitel Vettla ter odlične Mercedesove hitrosti.

Zmagovalec prve dirke pa je nato tudi priznal, da danes tega uspeha ni mogel ponoviti: ''Seveda sem želel loviti Lewisa, toda danes je bil preprosto prehiter. Več torej nisem mogel doseči.'' Vseeno pa ostaja Rosberg še naprej vodilni v skupnem seštevku.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija