Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Zmago posvečam žrtvam leta MH370
Lewis Hamilton
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
30.03.2014 12:37

Britanec je v Maleziji slavil prepričljivo zmago od strta do cilja, svoj uspeh pa je posveti potnikom leta MH370 in njihovim svojcem.

Artur Švarc

Pole position, najhitrejši krog dirke in prepričljiva zmaga od starta do cilja, ki nikoli ni bila v nevarnosti. Lewisovo zmagoslavje na drugi dirki letošnje sezone ni moglo bit prepričljivejše. Voznik Mercedesa je v vsakem trenutku nadzoroval dirko in v cilj pripeljal pred moštvenim kolegom Nicom Rosbergom in Red Bull voznikom ter aktualnim prvakom Sebastianom Vettlom.

"Neverjetno, neverjetno," so bile prve besede zmagovalca. "Po tako težkem koncu tedna, tako dolgi zimi, pred tako sijajnimi gledalci na tribunah in za Petronas, ki je skupaj z Mercedesom trdo delal za to zmago, se preprosto le hvaležen," tako Britanec, vesel svoje prve letošnje zmage in drugi srebrnih puščic.

"Potiš se že, še preden vstopiš v dirkalnik. Poskušaš kar se da hladiti telo in se osredotočati na dirko in svoje delo," tako Hamilton o svojem receptu proti visokim temperaturam. "Na srečo je ekipa odlično načrtovala postanke v boksih. Kakšen sijajen dirkalnik in izvrstno delo vseh v ekipi," še doda Hamilton.

Uspeh na dirkališču v Sepangu je Hamilton posvetil potnikom  letalskega leta MH370, ki so se smrtno ponesrečili 8. marca, in njihovim sorodnikom ter prijateljem.  "Po tej tragediji pred tremi tedni želim svojo zmago posvetiti tem ljudem in njihovim družinam." 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija