Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Zabava na pontonu
Red Bull Party
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
31.05.2022 05:43

Red Bull je tudi letos pripravil poseben sprejem za novinarje na svojem Power stationu.

Milan Klemenc Milan Klemenc

Red Bull skladno s svojim slogom in stilom, ki ga goji že od samega začetka, predstavlja sinonim za drugačnost v paddocku. Že kar nekaj let v marini Monaca na pontonu sestavijo in parkirajo gromozansko konstrukcijo, imenovano Power Station. Mediji smo bili s strani ekipe Red Bull in sestrske ekipe AlphaTauri povabljeni na druženje v petek zvečer, za kar smo prejeli posebno osebno povabilo. Ja, zadeve se spreminjajo tudi v paddocku, včasih je bil obisk takšnih dogodkov bolj odprt, danes pa so se zadeve bistveno bolj zaostrile.

S kolegi, s katerimi se srečujemo v media centru ali ob progi, smo si vzeli trenutek časa in pokramljali na Red Bull zabavi, kjer ni manjkalo različnih DJ-ev, predstavnikov ekipe, pa tudi znanih osebnosti, ki so tako ali drugače prišle na to zabavo. Ob ogledu Power Stationa ti lahko le zastane dih, ko vidiš, kako orjaška struktura je njihov hospitality, ki je tudi edini, ki je stacioniran na vodi, vsa ostala moštva imajo to v prirejenih montažnih hiškah, ki so prav tako palače v več nadstropjih, a Red Bullov resnično izstopa z bazenom in kar tremi nadstropji in razgledno ploščadjo.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija