Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Canet do pola
Moto2 Mugello - Kvalifikacije
Canet do pola
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
28.05.2022 16:55

Kvalifikacije zaznamovalo dvojno špansko zmagoslavje.

Matic Kovačič

Dirko razreda Moto2 v Mugellu bo iz prvega štartnega položaja začel španski dirkač ekipe Pons HP40 Aron Canet, ki je uspel ugnati novinca v razredu in dirkača ekipe Ajo Pedra Acosto, prvo štartno vrsto pa je zapolnil še Britanec v ekipi MarcVDS Sam Lowes.

Vodilni v skupnem seštevku Celestino Vietti bo dirko začel iz začetka druge štartne vrste po osvojitvi četrtega mesta, ob njem pa bosta dirko pričela italijanski veteran Mattia Pasini na petem mestu, ki s povabilom dirka za ekipo Aspar, in japonski dirkač Ai Ogura, tretjo štartno vrsto pa bodo sestavljali Američan Joe Roberts, Italijan Tony Arbolino in Britanec Jake Dixon.

Belgijski najstnik Barry Baltus se je z dobro predstavo uspel prebiti na začetek četrte štartne vrste, kjer bosta dirko začela tudi Robertsov moštveni kolega v ekipi Italtrans Lorenzo Dalla Porta in Canetov moštveni kolega v ekipi Pons Jorge Navarro.

Peta štartna vrsta bo obarvana povsem v španske barve, saj bodo iz nje dirko začeli Albert Arenas, Augusto Fernandez in Fermin Aldeguer, medtem ko bodo šesto štartno vrsto sestavljali Marcos Ramirez, Bo Bendsneyder in Cameron Beaubier.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija