Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Foggia nadaljuje dominanten vikend
Moto3 Le Mans - Kvalifikacije
Foggia nadaljuje dominanten vikend
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
14.05.2022 13:48

Dirkač ekipe Leopard se na najboljši možen način pobira po izjemno težavnem vikendu v Jerezu.

Matic Kovačič

Nedeljsko dirko razreda MotoGP bo iz najboljšega štartnega položaja prvič v karieri začel dirkač ekipe Leopard Dennis Foggia, iz drugega mesta bo ob njem začel moštveni kolega Tatsuki Suzuki, ki je tako dopolnil ekipni uspeh, zadnje mesto pa si je zagotovil dirkač ekipe Ajo Jaume Masia.

Diogo Moreira, ki je v letošnji sezoni že večkrat navdušil, si je pred začetkom francoske dirke zagotovil četrto mesto, ob njem pa bosta v drugi štartni vrsti dirko začela še Španec Carlos Tatay na petem mestu in izkušeni Italijan Andrea Migno na šestem mestu. Moštvena kolega iz ekipe GasGas Sergio Garcia in Izan Guevara bosta dirko pričela iz tretje vrste po osvojitvi sedmega in osmega mesta, ob njima pa bo dirko pričel še mladi italijanski dirkač Riccardo Rossi.

Deniz Oncu se je po grdem padcu na tretjem prostem treningu in dirkanju v prvi kvalifikacijski skupini uspel uvrstiti na začetek četrte vrste po osvojitvi desetega mesta, ob njem pa bosta dirko začela še Joel Kelso na enajstem in Ayumu Sasaki na dvanajstem mestu. Ryusei Yamanaka, Dani Holgado in Xavi Artigas bodo dirkači, ki bodo tvorili peto štartno vrsto, medtem ko bodo šesto štartno vrsto tvorili mladi domačin Lorenzo Fellon, povratnik po poškodbi John McPhee in italijanski novinec Matteo Bertelle.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija