Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Foggia z naskokom najhitrejši
Moto3 Austin - 2.Trening
Foggia z naskokom najhitrejši
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
08.04.2022 23:10

Dirkač Leopard Honde z izjemnim krogom odpihnil konkurenco.

Matic Kovačič

Drugi prosti trening razreda Moto3 je v zadnjih minutah z izjemnim krogom dobil dirkač Leopard Honde Dennis Foggia, ki je bil skoraj 4 desetinke hitrejši od drugouvrščenega Andree Migna, tretji Španec Dani Holgado pa je za vodilnim zaostal že sedem desetink in pol.

Ekipni uspeh ekipe Ajo je s četrtim mestom dopolnil Holgadov rojak Jaume Masia, ki je za nekaj stotink sekunde uspel prehiteti petega Turka Deniza Oncuja in šestega Japonca Kaita Tobo, ki je bil še zadnji z zaostankom manjšim od ene sekunde.

Carlos Tatay se je kljub grdemu padcu tekom treninga na koncu uspel s sekundo zaostanka uvrstiti na sedmo mesto, osmo si je zagotovil Foggiin moštveni kolega Tatsuki Suzuki, kot deveti je končal dirkač ekipe GasGas Izan Guevara, deseterico pa je tokrat zaključil še en japonski dirkač Ayumu Sasaki na Husqvarni.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija