Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Nakagami dobil prvi prosti trening
VN Argentine - 1. Trening
Nakagami dobil prvi prosti trening
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
02.04.2022 18:49

Japonec na najboljši možen način začel vikend, ki bi ga zaradi zdravstvenih težav skoraj izpustil.

Matic Kovačič

Prvi prosti trening razreda MotoGP je po seriji hitrih krogov v zadnjih nekaj minutah dobil dirkač ekipe LCR Honda Takaaki Nakagami, ki mu je kasnejši začetek dirkaškega vikenda pomagal, da sploh nastopa, saj je bil še na začetku tedna okužen s Covid-19. Na drugem mestu je trening zaključil dirkač Yamahe Fabio Quartararo, na tretjem pa dirkač Honde Pol Espargaro.

Tudi na četrtem mestu najdemo priimek Espargaro v podobi dirkača Aprilie Aleixa, s petim mestom je izjemno lepo presenetil dirkač ekipe Mooney VR46 Ducati Marco Bezzecchi, šesterico pa je zaključil Suzukijev dirkač Alex Rins.

Zmagovalec zadnje dirke Miguel Oliveira je s sedmim mestom poskrbel za vseh šest proizvajalcev med prvo deseterico in zaključil tik pred Maverickom Vinalesom na drugi tovarniški Aprilii. Deveto mesto si je na prvem prostem treningu zagotovil drugi tovarniški KTM dirkač Brad Binder, deseterico pa je zaključil Joan Mir na drugem tovarniškem Suzukiju.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija