Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Tatay do prvega pola v karieri
Moto3 Indonezija - Kvalifikacije
Tatay do prvega pola v karieri
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
19.03.2022 07:48

Španec svoji nemško-kitajski ekipi Prustel CFMoto pridirkal enega večjih uspehov v zadnjem času.

Matic Kovačič

Jutrišnjo 18-krogov dolgo dirko razreda Moto3 v Indoneziji bo iz prvega štartnega mesta začel španski dirkač Carlos Tatay, ki je v boju za prvo mesto uspel ugnati odličnega brazilskega novinca Dioga Moreiro, s tretjim mestom pa je za navdušenje domače publike poskrbel domačin Mario Aji.

Ekipni uspeh ekipe Prustel je s četrtim mestom potrdil drugi Španec v ekipi Xavi Artigas, ob njem pa bosta iz druge štartne vrste dirko pričela izkušena italijanska dirkača na Hondah, Andrea Migno na petem in Dennis Foggia na končnem šestem mestu. Moštvena kolega iz ekipe Aspar, Sergio Garcia in Izan Guevara, bosta dirko pričela iz sedmega in osmega mesta, ob njima pa bo dirko pričel še dirkač ekipe Tech3 Deniz Oncu.

Japonec Ayumu Sasaki, Španec Jaume Masia in Italijan Alberto Surra bodo tvorili četrto štartno vrsto pred začetkom dirke, iz pete bodo dirko pričeli Elia Bartolini, Ivan Ortola in Riccardo Rossi, šesto vrsto pa bodo sestavljali Matteo Bertelle, Adrian Fernandez in Scott Ogden.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija