Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Motogp v Sloveniji ostaja doma na Kanalu A
Podaljšanje pogodbe
Motogp v Sloveniji ostaja doma na Kanalu A
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
04.03.2022 10:18

Družba ProPlus je z odgovornimi pri Dorni dosegla nov dogovor, s katerim se sodelovanje podaljšuje še za pet sezon.

Peter Pirkovič

Dirke motociklističnih prvenstev, ki spadajo pod njihovo okrilje (MotoGP, Moto2, Moto3 in MotoE) bodo z novim dogovorom do leta 2026 še naprej prenašali na Kanalu A, dodatne vsebine pa bo možno spremljati na plačljivem programu Voyo. MotoGP je v zadnjih letih med najbolj gledanimi športnimi vsebinami Pro Plus. Leta 2021 si je šport v povprečju ogledalo 32 odstotkov gledalcev Pro Plus, najbolj gledana pa je bila portugalska dirka, kjer so beležili kar 44 odstotkov vseh gledalcev pred TV sprejemniki.

»MotoGP je že vrsto let eden najbolj gledanih športov na naših programih in veseli nas, da se bo ta zgodba o uspehu nadaljevala tudi v naslednjih petih letih. Naši gledalci, navijači tega odličnega športa so nas prepoznali kot zanesljivega partnerja pri prenosu dirk. Njihova pričakovanja smo uresničili tudi z dodatnimi vsebinami, ki so na voljo na naši plačljivi platformi Voyo,« je povedala Danica Knego, programska direktorica Pro Plusa.

Vse vsebine s tega področja bo tudi v prihodnje ustvarjal Gaber Kržišnik s sodelavci.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija