Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Titanov zaščitni okvir za BMW R 1250 GS
Novo v ponudbi Akrapoviča
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
04.03.2022 11:45

Slovensko podjetje Akrapovič poleg izpušnih sistemov že dlje časa razvija tudi druge številne komponente za motocikle. Zdaj so na trg poslali nov dodatek za bavarskega cestnega endura.

Urednistvo Akrapovič

Kot so zapisali, na podlagi bogatega znanja in izkušenj, pridobljenih z večdesetletnim delom na področju obdelave lahkega titana, so v podjetju zasnovali ter izdelali zgornji in spodnji komplet zaščitnih okvirjev za BMW R 1250 GS. Kompleta sta izdelana iz peskanih titanovih cevi, ki so ob enakih mehanskih lastnostih za približno 40 odstotkov lažji od cevi iz nerjavnega jekla. Zagotavljajo visoko trdnost, hkrati pa so lahke in odporne proti koroziji. Okvirji so izdelani z varjenjem po posebnem postopku, vključujejo pa tudi lasersko izrezane in natančno obdelane prirobnice debeline 8 milimetrov, ki zagotavljajo, da se okvirji popolnoma prilegajo motociklu. Stabilna konstrukcija je delno pritrjena na okvir motocikla, kar ob morebitnem udarcu poskrbi za razporeditev sile. Vsi štirje deli skupaj tehtajo samo 6,26 kilograma, kar pomeni, da gre za ene najlažjih zaščitnih okvirjev na trgu za BMW R 1250 GS.

Na okvirjih je vgraviran logotip znamke Akrapovič, z besedo »Titanium« na dobro vidnih mestih, ki razkrivajo, iz kakšnega materiala so okvirji izdelani. Zgornji komplet – Upper Protection Bar Set (Titanium) in spodnji komplet – Lower Protection Bar Set (Titanium) lahko kupci nabavijo skupaj ali ločeno. Primerna sta za motocikle BMW R 1250 GS 2019–2022, pri čemer za BMW R 1250 GS Adventure zgornji komplet ni na voljo. Okvirji so oblikovani tako, da zagotavljajo visoko raven zaščite motocikla, hkrati pa lahko voznik nanje namesti tudi dodatne torbe, meglenke in žaromete drugih proizvajalcev.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija