Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Prekleto hudoben X6 M
Manhart
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
29.12.2021 17:41

Saj ne, da je X6 M Competition brutalno hudobna zverina, ampak ravno zato gre še višje.

Artur Švarc

V osnovi ima najmočnejši X6 466 kW (634 KM), za večino dovolj za mokre sanje, ampak ne za Manharta. Manhart MHX6 700 je njihova rešitev za vse, ki s tovarniško številko niso zadovoljni. Fantje ponujajo dve opciji – preprogramiranje ECU ali HMtronikovo lastno dopolnilno elektroniko. Obe dvigneta moč 4,4-litrskega V8 na 544 kW (740 KM) in 900 Nm navora. Ob nadgradnji moči imajo na voljo tudi več stopenj nadgradenj zavornega sistema.

 

Med ostalimi »grobimi« posegi za bestialnost X6 M je še nov izpušni sistem, ki se na zadku končajo z 10-centimetrskimi »rori«, odetimi ali v karbon ali keramiko. Tu so še H&R vzmeti, ki spustijo podvozje za 3 centimetre, avto pa vam obujejo v 22-palčna polsijoča črna platišča z zlatimi poudarki.

Za konec je tu karbonski body kit, ki da nov sprednji videz, novo masko, pragove, difuzor in dvodelni spojler na zadnjih vratih. Karbon pokriva vzvratna ogledala, niso pa pozabili na zlate poudarke, ki povedo, da to ni običajen neobičajni X6.

Notranjost je dobila Manhartove tepihe in karbonske poudarke, tudi na prestavni ročici.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija