Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Podaljšana 4-letna brezplačna tovarniška garancija
Novo pri nas
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
16.12.2021 12:36

Iz podjetja AS Domžale sporočajo pomembno novost, ki so jo v tem mesecu implementirali v prodajni proces Ducatijevih motociklov. S tem brez dvoma krepijo zaupanje kupcev te znamke.

Peter Pirkovič Peter Pirkovič

Vsi novi motocikli in tisti, ki jih imajo na zalogi, so z decembrom pridobili  4-letno tovarniško garancijo brez omejitve prevoženih kilometrov z oznako 4Ever Ducati. Na omenjeno garancijo je vezana tudi asistenca, v primeru okvar, to pa pomeni, da s klicem na posebno številko, Ducati uredi in pokrije stroške reševanja na cesti. Garancija se navezuje na motocikel in se ob morebitni prodaji motocikla prenese na novega lastnika. Kot pojasnjujejo pri AS Domžale, ostaja cenik italijanskih motociklov do nadaljnjega nespremenjen. In še nekaj statistike. Do današnjega dne je bilo letos registriranih 76 motociklov Ducati (največji delež ima Multistrada V4 S), sklenjenih pa imajo trenutno skupno 80 prodajnih pogodb.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija