Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Povratnik Oncu dobil zadnji prosti trening sezone
Moto3 Valencia - 3.Trening
Povratnik Oncu dobil zadnji prosti trening sezone
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
13.11.2021 09:55

Trening zaznamovalo suho in dokaj hladno vreme.

Matic Kovačič

V danih razmerah, ki so v zadnjih desetih minutah dovoljevale hitrejše čase kot so jih dirkači postavljali v petek, se je najbolje znašel povratnik po dveh dirkah suspenza Deniz Oncu, ki je bil s časom 1:39.256 manj kot desetinko sekunde hitrejši od novega svetovnega prvaka Pedra Acoste na drugem mestu, na tretjem pa je izjemno presenetil Avstralec Joel Kelso, ki v ekipi CIP menja Avstrijca Maxa Koflerja, ki je bil že v Portimau pozitiven na Covid-19 testu.

Izkušeni Italijan Andrea Migno se je uvrstil tik za avstralskega dirkača na končno četrto mesto, hkrati pa je končal tik pred domačinom Carlosom Tatayem na petem mestu in drugouvrščenim iz letošnjega prvenstva Dennisom Foggio na končnem šestem mestu, ki je za vodilnim zaostal za 0.205 sekunde.

S povsem enakim zaostankom je na sedmem mestu zadnji prosti trening v letošnji Moto3 sezoni zaključil vodilni po petkovem dirkanju Izan Guevara, osmo mesto si je zagotovil italijanski dirkač Stefano Nepa, na devetem je svoj zadnji trening v barvah ekipe Sic58 končal Japonec Tatsuki Suzuki, deseterico pa je zaključil dirkač Husqvarne Romano Fenati.

 

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija