Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Drugi trening pripadel Millerju
VN Valencije
Drugi trening pripadel Millerju
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
13.11.2021 00:15

Na drugem treningu v Valenciji, je bil najhitrejši Jack Miller, Pol Esparagaro je za Avstralcem zaostal za 12 tisočink, trening pa so zaznamovali številni padci.

Artur Švarc

Dež, ki je namakal dopoldanski trening, je v celoti ponehal do drugega treninga. Prvih 15 minut so se na vrhu izmenjevali Pol Espargaro, Nakagami, Morbidelli in Quartararo in Bagnaia. Quartararo je po dobrih desetih minutah padel v 2. ovinku, podobno kot je to dopoldne storil tudi Bagnaia na istem mestu. Na polovici treninga je vodil Morbidelli, ki je tu zmagal nazadnje, potem pa je Miller pet minut pred koncem prišel na vrh z 1:31.409. ÄŒas sta z vrha zbila najprej Bagnaia in takoj zatem še Espargaro. Bagnaia je minuto pred koncem prišel nazaj na vrh, takoj zatem pa Espargaro v zavetrju Millerja. Miller je na koncu izboljšal tudi Espargarojev čas na 1:30.972, medtem ko je Španec s Hondo v zadnjem krogu padel v šestem ovinku.

 

Bagnaia na tretjem mestu zaostaja za 56 tisočink, deseterico zaključujejo Rins, Martin, Nakagami, Mir, Binder, Dovizioso in Zarco.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija