Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
McPhee najhitrejši
Algarve Moto3 - 3.Trening
McPhee najhitrejši
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
06.11.2021 11:17

Izkušeni Škot najhitreje začel soboto v najšibkejšem razredu.

Matic Kovačič

V sončnem, suhem in precej hladnem vremenu, ki je pričakalo dirkače razreda Moto3, se je najbolje znašel izkušeni Škot iz ekipe Petronas Sprinta John McPhee, ki je bil s časom 1:47.775 najhitrejši. Na drugo mesto se je uvrstil dirkač ekipe Leopard Dennis Foggia, Tatsuki Suzuki pa je s tretjim mestom poskrbel za tri Honde na vrhu.

Izan Guevara se je v zadnjem krogu njegovega treninga uspel prebiti na končno četrto mesto, tik pred petega Filipa Salača iz ekipe PrustelGP, na šestem mestu pa je tretji trening zaključil vodilni v skupnem seštevku Pedro Acosta.

Ayumu Sasaki iz ekipe Tech3 se je uvrstil tik za Acosto na končno sedmo mesto, na osmem mestu je zaključil izkušeni Italijan iz ekipe Snipers Honda Andrea Migno, na devetem mestu je zaključil McPheejev moštveni kolega in bodoči MotoGP dirkač Darryn Binder, deseterico pa je zaokrožil drugi dirkač ekipe GasGas Sergio Garcia, ki se vrača po dveh dirkah premora zaradi poškodbe.

Direkten vstop v drugo kvalifikacijsko skupino so si zagotovili še Adrian Fernandez, Xavi Artigas, Niccolo Antonelli in Jaume Masia.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija