Prevlada ekipe Ajo se nadaljuje Prevlada ekipe Ajo se nadaljuje Moto2 Austin - Kvalifikacije
02.10.2021 23:08 Matic Kovačič

Raul Fernandez in Remy Gardner nadaljujeta s prevlado v razredu Moto2.

Jutrišnjo 18 krogov dolgo dirko razreda Moto2 bo iz prvega štartnega mesta pričel izjemni novinec v srednjem razredu Raul Fernandez, njegov moštveni kolega Remy Gardner, ki je sicer vodil večino kvalifikacij, pa bo dirko začel iz drugega mesta, prvo štartno vrsto pa si je zagotovil še Fabio Di Giannantonio za ekipo Gresini.

Njegov rojak iz ekipe Sky VR46 Marco Bezzecchi si je s četrtim mestom zagotovil začetek druge štartne vrste, kjer bosta dirko na navdušenje domače publike začela tudi Cameron Beaubier in dirkač ekipe MarcVDS Augusto Fernandez, iz tretje štartne vrste pa bodo dirko pričeli trije novinci, kajti tja so se kvalificirali Ai Ogura, Tony Arbolino in Albert Arenas.

Tudi na začetku četrte vrste najdemo novinca, saj se je na deseto mesto kvalificiral Celestino Vietti, ob njem pa bosta dirko pričela Španca Marcos Ramirez in Xavi Vierge. Viergov moštveni kolega Jake Dixon bo dirko pričel iz pete vrste, kjer bosta štartala tudi Aron Canet in Somkiat Chantra. Iz šeste vrste pa bodo dirko pričeli Sam Lowes, Jorge Navarro in Simone Corsi.

Deli to novico...

Obveščanje

Prijavite se na naše novice, da boste sproti obveščeni o vsem, kar in ko se bo zgodilo v svetu dirkanja na 2 kolesih.

Brvo! Dodani ste na naš mailing.
Zadnji Tweeti
Portali
Sledi nam