Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Dominanten pole za Antonellija
Moto3 Misano 2: Kvalifikacije
Dominanten pole za Antonellija
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
23.10.2021 13:29

Dirkač ekipe Avintia na zelo prepričljiv način prišel do prvega najboljšega štartnega položaja v sezoni.

Matic Kovačič

Jutrišnjo dirko razreda Moto3 bo iz najboljšega štartnega položaja začel domačin Niccolo Antonelli, ki je bil z 1:48.563 prehiter za konkurenco, iz prve vrste pa bosta dirko začela še Filip Salač in še en domačin Riccardo Rossi.

Iz druge štartne vrste, ki bo obarvana v povsem španske barve, se bodo v dirko pognali Izan Guevara in moštvena kolega iz ekipe Ajo Pedro Acosta ter Jaume Masia, medtem ko bodo tretjo štartno vrsto tvorili Italijana Alberto Surra in Stefano Nepa ter Španec Xavi Artigas.

V četrti štartni vrsti bodo dirko pričeli dirkač ekipe Tech3 Ayumu Sasaki, Adrian Fernandez iz ekipe Husqvarna in dirkač ekipe Petronas SRT. Yuki Kunii iz ekipe Honda Team Asia bo dirko pričel iz pete štartne vrste, kjer bosta dirko pričela tudi Dennis Foggia in Kuniijev moštveni kolega Andi Izdihar, iz šeste vrste pa se bodo v dirko pognali Darryn Binder, Lorenzo Fellon in mladi Španec Dani Holgado.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija